NOVI EUROPSKI ISPIT

Evo gdje možete gledati Dinamov važan susret protiv Genka

Zagreb: Dinamo i West Ham susreli se u 1. kolu Europske lige
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
30.09.2021.
u 09:14

Nakon što su u prvom kolu na Maksimiru poraženi od West Hama (2:0), plavima danas slijedi gostovanje kod belgijskog Genka.

Nogometaši Dinama danas imaju drugi ispit u skupini Europske lige. Nakon što su u prvom kolu na Maksimiru poraženi od West Hama (2:0), danas im slijedi gostovanje kod belgijskog Genka.

Susret se u 21 sat, a navijači u Hrvatskoj mogu ga gledati u programu Arena Sporta 1.

– Genk je u prvoj utakmici kod Rapida dobio što je tražio, uzeo je puni plijen. Naše prvo gostovanje u Europskoj ligi sigurno neće biti lako, Genk je za svako uvažavanje, ali imamo mi dovoljno znanja i moći, nadam se da ćemo i trkački biti raspoloženi. S puno borbenosti možemo se nadati dobrom rezultatu – kazao je trener plavih Damir Krznar.

Susret je najavio i trener Genka John van den Brom.

- Ovo je važan dvoboj kojim možemo potvrditi naš dobar početak u Beču. Dinamo je izgubio od West Hama pa je za njega ovo vjerojatno važniji dvoboj, ali to ne mijenja činjenicu da želimo napraviti još jedan korak prema prezimljavanju u Europi - rekao je Van den Brom čija je momčad u prvom kolu slavila kod Rapida s 1:0.

>> Poslušajte i spornu snimku na kojoj je navodno sudac Ivan Bebek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije