Požrtvovni Luka

Evo kako je Modrić vrhunskom reakcijom spriječio gol Atletica!

Modrić
Foto: Screenshot Youtube
1/2
05.02.2014.
u 22:35

Diego Godin lijepo je pucao glavom, a Modrić na gol-liniji još ljepšom reakcijom spasio svoju momčad

Madridski Real odigrao je fenomenalnu utakmicu danas i pobijedio Atletico 3:0. A u odlično izdanje momčadi uklopio se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je odradio važan posao u srednjem redu Reala. A osim u kreiranju napada, Luka se istaknuo i u obrambenim zadaćama.

Tako je u 72. minuti odličnom reakcijom spriječio siguran pogodak Atletica. Naime, Diego Godin lijepo je pucao glavom, a Modrić na gol-liniji još ljepšom reakcijom spasio svoju momčad. I to je bio vrlo važan detalj jer Real je već u sljedećem napadu zabio za 3:0 i riješio utakmicu.

>>Real razbio Atletico 3:0, Modrić ponovno odličan

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:19 06.02.2014.

...Modrić izvanredan, kao i u svim utakmicama pod Anc. Već nekoliko puta je igrač utakmice, po ocjenama navijaća, na GOAL.COMu. Ipak, meni je "potez tekme" kad Pepe stisne jednu nosnicu, a drugom "šmrkne" po Diegu Costi! Svašta.

IS
istri
11:44 06.02.2014.

bilo bi dosta o modricu svakim danom .glupo o njemu pisati svaki potez sto napravi u jednu utakmicu.

LK
Lopovi_KRADEze
15:00 06.02.2014.

Pa dosta vise ovoga, stalno pisete ili o radodajki Severini ili malom nosonji. Lopta isla direktno u njega i on je napucao u nebo. Da je tamo bio balvan umjesto njega - isto bi spasio gol, ali siguran sam daa ne biste hvalili balvan za takav "potez". Mali nosonja nije nista posebno uradio a vi u VL ga dizete u zvijezde. Ma dosta bolan vise te suplje price

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije