žena nije oduševljena

Evo što će suigrači napraviti Rakitiću ako Barca osvoji Ligu prvaka

Rakitić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
01.06.2015.
u 12:12

Njegovi suigrači, u slučaju pobjede, pripremaju mu šišanje

Ivana Rakitića nakon pobjede u finalu španjolskog Kupa kralja očekuje borba i za treći trofej u Barceloninu dresu. Sljedećeg vikenda u Berlinu će s Juventusom igrati za naslov pobjednika Lige prvaka.

A njegovi suigrači, u slučaju pobjede, pripremaju mu šišanje!

– Rekli su da će mi odrezati kosu ako podignemo pehar. No, ta se ideja ne sviđa mojoj supruzi Raquel. Poručila je da će me ubiti, a i onog tko će me ošišati – rekao je Raketa.

>>'Pa neka je Neymar prodao 'oxford', to je ono što narod i želi'

Komentara 8

DU
Deleted user
13:18 01.06.2015.

Pravi muž!... Drži do mišljenja supruge, ali ipak napravi po svome. Ako ostane čupav ili ga ogule na nulu, Raketa će i dale ostati naš Ivan Silni.

MA
matejcro
12:25 01.06.2015.

Iii povijest se ponavlja :-) Volio bih da ga ošišaju, zaslužili su uzet LP ove godine, baš kao Luka i Real prošle :-)

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:03 01.06.2015.

Šiške češlja s potiljka na čelo. Dajte ga ošišajte više. Eto, navijat ću da Barcelona osvoji to što treba, samo da ga oslobode te "frizure" mamine curice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije