Novi izazov

Evo što Mila Horvat kaže o angažmanu u HNS-u

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
18.02.2016.
u 14:03

- Nakon mog dosadašnjeg rada i iskustva ovo mi je jedan drugačiji i novi izazov u svakom smislu, ali ujedno i prilika za dodatnu edukaciju i skupljanje novih iskustava i znanja.

Hrvatski nogometni savez jučer je objavio kako je Mila Horvat, donedavna HRT-ova novinarka, uključena u organizaciju saveza.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što će Mila svojim znanjem i iskustvom pojačati organizacijsku shemu i buduće projekte u HNS-u - izjavio je predsjednik Davor Šuker.

A danas je i poznata novinarka komentirala novi angažman.

- Nogomet čini velik i važan dio mog života, još od malena kada sam bila samo navijač pa tako i posljednjih 14 godina u ozbiljnom, profesionalnom smislu. Stoga je sasvim logičan slijed, za mene, bio ostati i dalje uz nogomet - kazala je za službene stranice HNS-a Mila Horvat koja je više od 13 godina radila na HRT-u, od kojih je posljednjih deset godina provela isključivo uz nogometne projekte.

 

- Nakon mog dosadašnjeg rada i iskustva ovo mi je jedan drugačiji i novi izazov u svakom smislu, ali ujedno i prilika za dodatnu edukaciju i skupljanje novih iskustava i znanja. Zahvaljujem predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru i svima ostalima na iskazanoj dobrodošlici. Oduvijek cijenim one pojedince koji, u bilo kojem području, znaju prepoznati kvalitetu i vrednovati je. A ja ću je, kao i do sada, nastojati i održati. Veselim se stoga novom poglavlju u mojoj profesionalnoj karijeri, budućim projektima i općenito suradnji sa svima koji rade i djeluju u hrvatskom nogometu, prate ga, navijaju i vole - zaključila je Mila Horvat.

>>Davor Šuker: Mila Horvat će iskustvom pojačati HNS

Komentara 16

DU
Deleted user
14:17 18.02.2016.

Sretno,Mila. Kako privatno,tako i poslovno.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:50 18.02.2016.

Mila je odličnim poznavanjem nogometne vještine zasjenila mnoge muške kolege... lijepa oku, ugodna uhu.

GL
glad
14:55 18.02.2016.

Ma kakva diploma, kakvi bakrači, jednostavno je prelijepa, ja bih je zaposlio isto, staviti na stol i samo gledati i uživati. Jednostavno je prekrasna, to je dovoljno.Ima sve i to joj je dovoljno, super top mačka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije