Turnir u Dohi

Federer predao Tsongi i neće braniti naslov

\'Switzerland\'s Roger Federer reacts after winning over Serbia\'s Novak Djokovic during a semi final at the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on June 3, 2011, in Paris.
AFP
06.01.2012.
u 18:25

Federer je odlučio predati i ne riskirati prvi Grand slam sezone Australian Open.

ATP turnir u Dohi ostao je bez jednog polufinala. Zbog problema s leđima Roger Federer bio je prisiljen predati meč Jo-Wilfriedu Tsongi. Francuz će igrati u finalu, a Švicarac je izgubio priliku braniti lani osvojeni naslov.

– Bolove sam osjetio u dvoboju sa Seppijem. Želim biti spreman za Australian Open i zato ne smijem riskirati – objasnio je Federer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije