Hopman kup

Federer se pobjedom vratio nakon šest mjeseci

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.01.2017.
u 13:59

Posljednji meč Federer je odigrao prošle godine u polufinalu Wimbledona kada ga je sa 3:2 savladao Miloš Raonić. Švicarac je nakon toga uzeo stanku i oporavljao se od ozljede koljena.

Roger Federer pobjedom se vratio nakon višemjesečne stanke. Švicarski tenisač u Hopmanovu kupu pobijedio je Britanca Daniela Evansa sa 2:0 u setovima, bilo je 6:3, 6:4.

Federeru su za pobjedu bile dovoljno 63 minute, a u svakom setu napravio je po jedan break. U prvom setu to mu je pošlo za rukom u šestom gemu, dok je u drugom to napravio na samom početku i održao prednost dok kraja.

Bio je to uspješan povratak za jednog od najboljih tenisača svih vremena. Podsjetimo, posljednji meč Federer je odigrao prošle godine u polufinalu Wimbledona kada ga je sa 3:2 savladao Miloš Raonić. Švicarac je nakon toga uzeo stanku i oporavljao se od ozljede koljena.

>>Federer: Mogu još protiv najboljih, a ako vidim da ne ide, otići ću u mirovinu

>>Marin Čilić: Jedna je stvar doći do finala, a druga osvojiti turnir

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:59 06.01.2017.

za mene je ovaj gospodin uvijek br.1, kralj gospodski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije