manchester utd.

Federico Macheda u siječnju na posudbu u Lazio

\'Manchesster United\'s Federico Macheda (L) controls the ball away from Malaysia XI\'s Mazlizam Mohd during their friendly match at Bukit Jalil National stadium in Kuala Lumpur July 20, 2009. REUTERS
Reuters
03.10.2010.
u 12:38

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson odlučio je 19-godišnjeg napadača Federica Machedu u siječnju poslati na posudbu u Lazio.

Komentara 1

FB
Fabio_Biancocelesti
18:28 03.10.2010.

Man. utd. nije kupio nego je ukrao Machedu Laziju, i sada da je pravde nebio išao na posudbu nego bi bio stalni član Lazia!!! AVANTI LAZIO!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije