Engleska

Ferguson: Spursi su uspješni jer su zadržali Modrića

Sir Alex Ferguson
AFP
02.03.2012.
u 17:25

– Tottenham je zadržao Luku Modrića iako ga je prošlog ljeta htio Chelsea. To pokazuje ambicioznost Spursa i isplatilo im se, imali su dosad odlične rezultate – kazao je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson

Manchester United u nedjelju gostuje kod Tottenhama u derbiju 27. kola engleskog prvenstva.

– Do prije dvadesetak dana Tottenham je igrao najbolji nogomet u ligi – podvukao je Ferguson, koji će za susret sa Spursima moći računati na Waynea Rooneyja.

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cap007
10:53 03.03.2012.

Zato sto kad igra za repku igra s 50% snage samo da se ne bi slucajno ozlijedio i da bi mogao ostvarit dobar transfer ovo ljeto. Onaj koji ne da 100% za repku ne bi ni trebao igrat za repku.

OB
-obrisani-
19:12 02.03.2012.

Modric je u tekmi u Srijedu pokazao nisticu, nula,zippo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije