KVITFJELL

Feuz pobjegao Hirscheru pet, Ivici 97 bodova

\'Beat Feuz of Switzerland looks on after the Men\'s World Cup Super Combined Downhill skiing race in Les Houches near Chamonix, French Alps, February 5, 2012. REUTERS/Robert Pratta (FRANCE - Tags: SP
Reuters
02.03.2012.
u 14:26

Pred Švicarcem je u subotu još jedan superveleslalom, a u nedjelju spust, gdje bi mogao uzeti još veću bodovnu zalihu

Beat Feuz i Klaus Kroell pobijedili su u superveleslalomu u Kvitfjellu s identičnim vremenom (1:32.35), a s novih sto bodova Švicarac je preuzeo vodstvo u ukupnom poretku (1140) Svjetskog kupa od Marcela Hirschera.

Austrijanca je prestigao za pet, a Ivicu Kostelića za 97 bodova (1043). Danas se u Norveškoj vozi još jedan superveleslalom, a u nedjelju spust, što je Feuzu sjajna prilika da još odmakne, dok se Ivica oporavlja, a Hirscher preskače brze discipline.

Treći u prvom superveleslalomu bio je Jansrud s tri stotinke zaostatka, a Feuz se ovom pobjedom približio vodstvu i u ovoj disciplini. Vodi Aksel Lund Svindal sa 333 boda. Cuche ima dva boda manje, a Feuz 25 manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije