Slavili s 10:0!

Fifa će istražiti sumnjivu pobjedu Bahraina nad Indonezijom

lopta
AFP/Pixsell
01.03.2012.
u 14:36

Fifa će pokrenuti istragu zbog rezultata kvalifikacijske utakmice za SP u kojoj je Bahrain pobijedio Indoneziju sa 10:0. Ta je pobjeda izazvala sumnju jer je Bahrain trebao slaviti barem s devet pogodaka razlike kako bi zadržao šansu za SP

– Odsjek za sigurnost pokrenut će rutinsku kontrolu i pregledati snimku utakmice – piše u Fifinu priopćenju.

Inače, Bahrain je završio svoje kvalifikacije jer im je trebao poraz Katara u Iranu. Ta je utakmica završila neodlučeno (2:2), a Katar je prošao u sljedeću fazu kvalifikacija.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mikeš09
16:23 01.03.2012.

Bravo FIFA za razliku od ove licemjerne UEFE kojoj je u utakmici Dinamo -Lyon sve regularno čak i pored palca gore i namigivanja protivničkom igraču kod postizanja pogotka o čemu nije bilo nikakve istrage...sramota..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije