NAJBOLJI VRATAR I MLADI IGRAČ

FIFA skoro sve podijelila Argentincima! Ništa od nagrada za Livakovića i Gvardiola

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
18.12.2022.
u 20:15

Najboljim vratarom prvenstva proglašen je Emiliano Martinez, koji je obranio jedanaesterac Kingsleyju Comanu. Najbolji mladi igrač je njegov sunarodnjak Enzo Fernandez. Jedino Zlatna kopačka nije otišla u ruke Argentinaca.

Argentinska nogometna reprezentacija novi je prvak svijeta. Gaučosi su do naslova stigli nakon što su bolji u izvođenju jedanaesteraca bili od Francuske, ali u Zagrebu vlada toliko veselje da su nam, naravno, u fokusu samo naši reprezentativci i proslava brončane medalje iz Katara. 

>> Ovo je trenutak kada su vatreni stigli na Trg!

Mogli su se neki od vatrenih vratiti s još kojom nagradom. Dominik Livaković bio je kandidat za vratara tunira, a Joško Gvardiol za najboljeg mladog pojedinca Mundijala. Međutim, obje nagrade uzeli su upravo - Argentinci. 

Najboljim vratarom prvenstva proglašen je Emiliano Martinez, koji je obranio jedanaesterac Kingsleyju Comanu. Nagradu za najboljeg mladog igrača kući nosi njegov sunarodnjak Enzo Fernandez. Jedino Zlatna kopačka nije otišla u ruke Argentinaca.

Naime, osvojio ju je Kylian Mbappe, koji je prvenstvo okončao s osam pogodaka. 

 

Komentara 54

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:30 18.12.2022.

Messi je dobio nagradu za najvise golova iz penala.

MK
mkeca
20:44 18.12.2022.

Najbezobraznija, najprljavija i najnepoštenija ekipa na čelu s Messijem je prva! Niti su zaslužili, niti su najbolji! Mogu se križati cijelo vrijeme, ali im to slabo vrijedi! Sramota su za poštenje, sramota su za fair play, sramota! U tom smislu su i dobili druge nagrade!

ML
mladaklada
20:38 18.12.2022.

Već samim početkom ovog nakaradnog prvenstva vidjelo se kamo sve vodi. Uštedjeli bi milijarde svima da su odmah dali naslov Argentini da ne krečimo badava. Od 1974. nisam propustio nijedno prvenstvo, sada sam nakon prvog penala prebacio program i adio FIFA za sva vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije