Nodar Kumaritašvili

FIL skuplja novac za obitelj poginulog sanjkaša

Nodar Muaritashvili
AFP
11.03.2010.
u 16:10

Međunarodna sanjkaška federacija (FIL) pokrenula je akciju kojoj je cilj skupiti novčanu pomoć za obitelj Gruzijca Nodara Kumaritašvilija koji je poginuo na treningu dan uoči otvaranja Olimpijskih igara u Vancouveru.

FIL-u je cilj skupiti 10.000 eura.

- Obitelji Nodara Kumaritašvilija potrebna je novčana pomoć što je brže moguće. Njihova je kuća izgorjela prije nekoliko godina i sin ju je počeo obnavljati, ali to je sada zastalo - poručili su iz FIL-a.

Krovna udruga svjetskog sanjkanja nakon Kumaritašvilijeve nesreće objavila je kako je Gruzijac sam pogriješio kad je u spornom zavoju izletio sa staze pri brzini od gotovo 150 km/h. No, trenutačno je u tijeku nova neovisna istraga koja bi trebala utvrditi okolnosti nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije