AEK Atena i PAOK

Finale grčkog kupa bez publike: Navijači 'glavni problem' grčkog nogometnog saveza

firo : 04/23/2023, Football, Soccer, Super League 1, Greece, Season 2022/23, Olympiacos Piraus - AEK Athens 1:3
Foto: INTIME/DPA
1/3
12.05.2023.
u 17:25

Cipar je odbio zahtjev za domaćinstvo utakmice navodeći zabrinutost zbog javne sigurnosti. U priopćenju u petak, grčki FA je rekao da će se utakmica održati u Volosu

Finale grčkog kupa između AEK-a iz Atene i PAOK-a održat će se u grčkom gradu Volosu 24. svibnja ali bez navijača, objavio je u petak Helenski nogometni savez (EPO).

Utakmica AEK-PAOK smatra se utakmicom visokog rizika zbog problema s navijačima i bila je uzrok glavobolje za grčki FA, koji je pregovarao s jednim poljskim gradom i s ciparskim vlastima nakon što nije uspio pronaći odgovarajući stadion kod kuće.

Cipar je odbio zahtjev za domaćinstvo utakmice navodeći zabrinutost zbog javne sigurnosti. U priopćenju u petak, grčki FA je rekao da će se utakmica održati u Volosu, ali ako to iz bilo kojeg razloga ne bude moguće, utakmica će se održati u Elbasanu u Albaniji 24. svibnja ili sljedećeg slobodnog datuma.  

Podsjedimo, nedavno je AEK u kojem igra i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, došao na korak do naslova grčkog prvaka nakon što su u pretposljednjem, 9. kolu tamošnje Lige za prvaka, svladao Aris u gostima 2-1. Uz tu pobjedu AEK-u je na ruku išla pobjeda Olympiakosa od 1-0 u velikom derbiju protiv Panathinaikosa.

Tako u posljednjem kolu, tijekom vikenda, AEK-u za veliko slavlje treba samo jedan bod u domaćem susretu protiv Volosa, sastava koji je na zadnjem, šestom mjestu ljestvice Lige za prvaka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:00 12.05.2023.

Kao i torcida kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije