SERIE A

Fiorentina ispustila pobjedu protiv Napolija, igrali Kalinić i Badelj

Nikola Kalinić
Reuters/PIXSELL
22.12.2016.
u 23:12

Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret, a najbolju priliku imao je u 39. minuti kada je iskosa sa deset metara pucao pored gola.

U 18. kolu talijanskog nogometnog prvenstva u četvrtak je Fiorentina na domaćem terenu protiv Napolija odigrala 3:3, s tim da su gosti izjednačili u sudačkoj nadoknadi utakmice iz penala.   

Gosti su poveli prekrasnim golom Insignea u 24. minuti, a Fiorentina je poravanala u 51. nakon što je Nikola Kalinić izborio slobodni udarac kojeg je u pogodak pretvorio Federico Bernardeschi.

Dries Mertens u 68. ponovno dovodi Napoli u vodstvo, ali samo minutu kasnije opet zabija Federico Bernardeschi za 2:2. U 82. minuti Mauro Zárate pogađa za vodstvo domaćina 3:2. I kad je izgledalo da će Fiorentina dobiti utakmicu, Carlos Salcedo je sudačkoj nadoknadi skrivio penal kojeg je realizirao Manolo Gabbiadini.

Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret, a najbolju priliku imao je u 39. minuti kada je iskosa sa deset metara pucao pored gola. Milan Badelj igrao je do 73. minute za Fiorentinu, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi za pričuve. Ivan Strinić i Marko Rog također su ostali na klupi za pričuve Napolija.

Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, izgubila je u gostima od Torina 0:1, a strijelac je bio Andrea Belotti (49).

Sampdoria i Udinese su remizirali, bilo je 0:0. Stipe Perica nije bio u sastavu, a Andrija Balić utakmicu je gledao sa klupe Udinesea. Palermo i Pescara su odigrali 1:1, a gol Palerma po običaju je branio vratar Josip Posavec, dok je veznjak Mato Jajalo igrao do 78. minute.

>> Niko Kovač: Revolucionar kojeg Hrvati nisu slijedili

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije