Otvorili utrku

Fiorentina poslala ponudu za Šutala! Za sjajnog braniča plavih ponudili 'siću'

Zagrijavanje nogometaša Dinama i Astane uoči početka susreta
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
26.07.2023.
u 13:29

Prema izvještavanju Fabrizia Romana, Fiorentina je otvorila utrku za Josipa Šutala s 12 milijuna eura. Očekuje se da će s Dinamom pregovarati i Ajax te nekoliko drugih europskih divova, a ponude bi samo trebale rasti

Fiorentina je Dinamu poslala prvu ponudu za Josipa Šutala, piše talijanski transfer insajder Fabrizio Romano. Navodi kako su za hrvatskog reprezentativca ponudili 12 milijuna eura, a u očekuje se da će se za njegov potpis utrkivati s Ajaxom i drugim europskim velikanima. Međutim, ovo je vrlo niska ponuda za sjajnog braniča i vjerojatno je kako Talijani samo nastoje "izvidjeti teren".

Nizozemski mediji favoritom za potpis Dinamovog braniča smatraju upravo svoj Ajax te pišu kako su kontakti već uspostavljeni, a i da je trener Maurice Stein vrlo pozitivan po pitanju njegova dovođenja. Šutalo je izrastao iz Dinamove nogometne škole. Igrao je na posudbi u Istri, a potom je postao član prve postave na Maksimiru. Za plave je odigrao 81 utakmicu i upisao šest golova uz četiri asistencije. Izgledno je da će za njegov potpis potencijalni klubovi morati izdvojiti barem 20 milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Osim za Šutala, na listi Fiorentine i Ajaxa se prema izvještajima nizozemskih medija našao i Luka Ivanušec. Trenutno u pregovorima prednjači nizozemski prvak Feyenoord koji je Maksimiru poslao već treću ponudu. Vjeruje se da Dinamo svoju zvijezdu koja je u utakmici protiv Astane u drugom pretkolu Lige prvaka postigla hat-trick neće pustiti za manje od 10 milijuna eura, no treća je ponuda iznosila tek 8.3 milijuna uz bonuse i postotak od transfera u treći klub.

VIDEO Ivanušec je oduševio, a sada napušta Dinamo? Stigla je povećana ponuda za njega

 

Komentara 5

FR
freeshooter
13:36 26.07.2023.

...zašto se uopće zaprimaju i u tisku pojavljuju ovakve smiješne ponude...one nisu vrijedne spomena...Šutalo je igrač za min 25mil eura...tko nemože neka niti ne zove, i nema rasprodaje, tko nezna to mora naučiti....

DU
Deleted user
15:43 26.07.2023.

čega se bojite? Šutala prodaje Ćaća, a Ćaća zna posao! Službeno pripisat će se nekom kumčetu, Bulinom malom bratu, dat mu 5% da šuti i svi sretni. Uglavnom nema Fiorentina para da doleti u MOstar i sjedne sa Ćaćom zaa stol, ovo je bacanje pjeska u oči, veći je upitnik tko je letio prosli tjedan iz Leipziga u Mostar malim avionom (Flightradar)

DM
drazen.muhvic
13:51 26.07.2023.

Samo kod nas tog Fabrizia smatraju relevantnim transfer-guruom. To je običan prepisivač koji po čitav dan visi po portalima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije