Priznanje

Fiorentini dopredsjednik europskih trenera

Fredi Fiorentini
Ivana Ivanović
07.12.2010.
u 18:36

Lijepo priznanje na skupštini Europskog saveza udruga nogometnih trenera (Alliance od European Football Coaches Associations) koja se održala u glavnom gradu Poljske Varšavi dobio je nekadašnji Hajdukov direktor dr. sc. Fredi Fiorentini.

On je izabran za jednog od pet dopredsjednika saveza kojemu je na čelu slavni izbornik Čehoslovačke Jozef Vengloš.

– Pripala mi je velika čast i priznanje, moram biti iskren i reći da nisam očekivao da ću biti izabran za dopredsjednika. Iznenađen sam, ovo je velika stvar i za hrvatski nogomet – kazao je Fiorentini, koji je u srpnju nakon obrane doktorskoga rada postao jedan od rijetkih u Hrvatskoj s titulom doktora nogometa.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
santos008
19:14 07.12.2010.

Veliko priznanje za Fiorentini,po meni je zasluzniji Juventus,od Fiorentne.

BE
beb
20:11 07.12.2010.

Veliko priznanje za hrvatski nogomet bravo Fredi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije