Razočarao rivala

Fjodor: Mirko nije u formi, što uopće ulazi u ring?!

Fedor Emelianenko (1)
Foto: Fight Site
11.11.2013.
u 20:00

- Posljednjih šest mjeseci govorim da je kraj i da se neću vratiti. Prenosit ću svoje iskustvo, to me sada zanima

Čini se da umirovljeni Fjodor (37) i njegov veliki rival Mirko Filipović (39) imaju različite poglede na vrijeme prigodno za povlačenje s borilačke scene. Kazao je to i Fjodor nakon Cro Copova poraza od Olejnika, a prenosi profightsotre.com:

– Nakon priredbe Legend 2 ostao mi je gorak okus nakon glavnog meča. Mirko je daleko od onoga Mirka kakav je bio u svojim najboljim godinama, to više nije to. Ne znam što ga tjera u ring kada nije u dobroj formi.     

Novinari su Fjodora upitali i postoji li mogućnost da se vrati u ring.

– Posljednjih šest mjeseci govorim da je kraj i da se neću vratiti. Prenosit ću svoje iskustvo, to me sada zanima. Zainteresiran sam za razvoj MMA u Rusiji.

>>Cro Cop: Oni koji mi dijele 'pametne' savjete, neka ih zadrže za sebe

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
21:18 11.11.2013.

Kad se učlanil u eSDePej karijera je krenula prema dol !!!

GA
Galaxy
09:38 12.11.2013.

Bravo Fjodor ma nek ga je neka legenda spustila na zemlju, pa dobro stari koji ti je kur.. pa nekad smo se tobom ponosili? Majke ti batali se toga vise sad nas je sramota postalo

DR
dragogera
10:22 12.11.2013.

Kao I obicno,priprema borbe totalna nula.nemozes se boriti sa ljudima od 110 kg ,a trenirati sa onima od 90 kg. mirko se vec duze pokusava boriti na snagu. On nije xxl borac of 120 kg da bi takav stil imao.za svoju tezinu je extremno jak ,al 5-10 kg tezi borac mu uvijek pravi probleme.u glavi je puno slabiji nego prije( to dolazi sa godinama). Gonzaga ga je slomio jednostavno,tu je trebao stati.mirko je bio Tyson mma,najatraktivniji borac slobodne borbe.pobijede protiv a emelianenka I w.silve su za anale,ko Bernard ,prvi Koji je hunta rusio,ko sapp,tko bonjaski,koljeno fujiti,te GP ,no poslje toga postao je showman.i k1 u zg je dosta siv.veliki respekt za sve pobijede,al ova sapp verzija ( cirkus za pare) mislim da mu ne treba.dobro izgledas za 40 godisnjaka,uzivaj u zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije