dirljiva scena

FOTO Argentinci su slavili finale, a samo jedan je došao utješiti potonulog Brunu Petkovića

(SP)QATAR-LUSAIL-2022 WORLD CUP-SEMIFINAL-ARG VS CRO
Foto: Xu Zijian/XINHUA
1/7
14.12.2022.
u 09:37

Napadač Dinama je sjedio na centru Lusaila, prišao mu je Foyth iz redova pobjedničke momčadi

Hrvatska nije uspjela, vatreni su poraženi od Argentine u polufinalu svjetskog prvenstva, Messi i društvo su bili prejaki i slavili su 3:0. Našim nogometašima tako ostaje borba za treće mjesto u subotu od 16 sati, dok će Argentina imati veliku priliku za osvajanje svjetskog naslova. Jedna fotografija je posebno upala u oči svim navijačima, dok su argentinski igrači slavili pobjedu, Juan Foyth je došao do tužnog Brune Petkovića i pružio mu podršku. 

Napadač Dinama sjedio je na centru igrališta i bio slino razočaran zbog poraza, a Foyth mu je prišao i pružio ruku, što je odlika pravog sportaša. Ovaj dvojac se već prije susretao na terenu i to u sklopu četvrtfinala Europske lige kada je Dinamo igrao protiv španjolskog Villarreala. 

Mnogi portali prenijeli su ovu vijest dok su navijači oduševljeno komentirali. 

(221213) -- LUSAIL, Dec. 13, 2022 (Xinhua) -- Bruno Petkovic of Croatia looks dejected after losing the Semifinal between Argentina and Croatia at the 2022 FIFA World Cup at Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Dec. 13, 2022. (Xinhua/Xu Zijian) Photo: Xu Zijian/XINHUA
Foto: Xu Zijian/XINHUA

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije