bati gol

FOTO Batistuta je danas neprepoznatljiv. Želio je amputirati noge, zbog bolova mokrio u krevet

Beograd: Kladionica Soccerbet organizirala druženje s Gabrijelom Batistutom
Antonio Ahel
19.02.2023.
u 21:25

Kultni Argentinac je u devet godina za klub iz Firenze u 268 utakmica Batistuta zabio 169 golova, a violama je pomogao osvojiti talijanski kup i superkup 1996. godine

Stariji zaljubljenici u nogomet jako dobro se sjećaju Gabriela Omara Batistute, legendarnog napadača Argentine te talijanskih klubova Rome i Fiorentine. Danas bivši nogometaš ima 54 godine i potpuno se fizički promijenio u odnosu na igračke dane kada je imao dugačku smeđu kosu te bio prepoznatljiv po tom detalju. 

FILE PHOTO: Argentine striker Gabriel Batistuta celebrates after scoring against [South Africa] during their friendly match match May 25. Batistuta scored his 43rd goal for Argentina becoming their top scorer of all time. Argentina defeated [South Africa] 2-0./File Photo Photo: STR New/REUTERS
Foto: STR New/REUTERS

Fizička transformacija Batistute je zaista velika u odnosu na vrijeme kada je bio aktivan, bivši napadač sad ima kratku kosu i sijedu bradu, vjerojatno ga dosta navijača na ulici ne bi niti prepoznalo. Najdublji trag kao igrač ostavio je u dresu Fiorentine, prozvali su ga 'Bati gol' te je bio prava napast za sve protivničke vratare u to vrijeme. 

 

 

Nogomet mu je puno toga i dao, ali i uzeo, njegova koljena i noge su potpuno uništeni nakon karijere, čak je razmišljao o tome da amputira obje noge, bilo je to 2014. godine. 

- Doktor Avanzi, poznati ortoped, pogledao me i rekao da sam lud što to tražim od njega - izjavio je jednom prilikom Gabriel Batistuta.

Od nepodnošljivih bolova nije mogao u nekoliko navrata, tijekom noći, otići na WC koji je bio udaljen svega tri metra te je priznao kako je nekoliko puta mokrio u krevet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije