NAPADAČ DINAMA

Pogledajte 'zvjerku' kojom je Bruno Petković došao na okupljanje vatrenih, cijena je paprena

Petković
Foto: Sanjin Struikić/PIXSELL
1/2
09.11.2021.
u 07:50

- Petkovićeva kvaliteta nikad za mene nikad nije bila upitna, a sada se digao u formi i mislim da nam može koristiti - objasnio je Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija pred sobom ima dvije ključne utakmice kvalifikcija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru - Maltu i Rusiju. Kalkulacijama unatoč, dvije pobjede su ono što izabranicima Zlatka Dalića treba kako bi se plasirali na natjecanje gdje će braniti srebro iz 2018.

Zlatko Dalić za ovo je okupljanje opet pozvao Brunu Petkovića, napadača Dinama koji je jedno vrijeme bio ispao iz reprezentacije.

- Petkovićeva kvaliteta nikad za mene nikad nije bila upitna, a sada se digao u formi i mislim da nam može koristiti - objasnio je Dalić.

A Petković je na okupljanje reprezentacije u jedan zagrebački hotel stigao s luksuznim Mercedesom AMG E63. Cijena takvog automobila je oko milijuna kuna.

Foto: Sanjin Struikić/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 12

KO
Korumpirani
08:07 09.11.2021.

Da li je dobio kaznu za ulazak u pješačku zonu ionako je pola auta od Ive nije njegov cijeli.

Avatar southman
southman
08:58 09.11.2021.

Došao klinac od 18 g. na trening Liverpoola u bijesnom autu i pita ga Klopp " Koliko si utakmica odigrao za prvu momčad ? " Sutra došao javnim prijevozom.

TM
trade_mark
08:56 09.11.2021.

sparkirao se kao prava neobrazovana seljačina, u pješačkoj zoni. fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije