Stigli u Portugal

FOTO Dinamovci se smjestili, Čačić i Mamić smišljali taktiku

Zdravko Mamić, Ante Čačić, GNK Dinamo (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
21.11.2012.
u 13:52

Dinamovci su se smjestili u hotelu Sheraton, a izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Ante Čačić zadržali su se razgovarajući.

Dinamovi su nogometaši sate uoči utakmice u Portu proveli u uobičajenoj kraćoj šetnji i odmoru. A ispred hotela susreli su se Zdravko Mamić i Ante Čačić, te su razvili žučnu raspravu.

A unatoč zabrani prodaje ulaznice Dinamovim navijačima i udaljenosti od oko 3000 kilometara, u Portu je bilo stotinjak Hrvata. Oni su tijekom dana ulaznice kupovali od domaćih navijača, koji su ponudili pomoć. Ulaznice su kupovali za dvadeset do četrdeset eura. Bad Blue Boysi su se u samom centru grada u jednom kafiću sastali s najvatrenijim fanovima portugalskoga kluba gdje su mnogi nabavili karte.

– Njihova navijačka skupina izuzetno nas cijeni. Inzistirali su na druženju i ponudili nam ulaznice – kaže jedan navijač dok je uživao na suncu i 17 stupnjeva Celzijevih.

Slijedom dogovora uprave Dinama s Portom, Dinamovim navijačima nije bio osiguran poseban sektor, pa ulaznice nisu mogli kupovati redovitim putem.

– Da smo mogli u Hrvatskoj kupovati karte i da je atmosfera u klubu i oko njega zdrava, ovdje bi nas bilo dvostruko više – sa žaljenjem je konstatirao.

U Portu tijekom dana nije zabilježena nogometna euforija, niti bilo kakvi navijački izgredi.

Pogledajte fotogaleriju!

Ključne riječi

Komentara 4

PA
Paket
14:31 21.11.2012.

Čačiću, izbaci frustracije, pogodi ga!

Avatar babas
babas
19:44 21.11.2012.

Koliko vidim Čačko se naljutio kada je vidio sastav koji će istrčati,ali proći će ga do utakmice,sa par tableti za smirenje biti će super smiren i kada Kelava bude vadio petu,šestu loptu iz mreže. Dok je šef zadovoljan i njemu je kruh u rukama osiguran. Očekujem Halilovića od prve minute,uz Kovačića on je jedan od rijetkih koji se može dobro unovčiti.

KA
Kaj
18:27 21.11.2012.

Ante, ljubavi, stavi večeras u igru sve dečke kojima je moj sin menadžer. Daj dečkima nek igraju, moram ih prodat negdje i napunit svoje džepove, ovo mi je zadnji vlak. Ostavi se svih drugih ideja, jesi li čuuuuuuoooooo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije