TEK MU JE ŠEST I POL GODINA

FOTO Dječak iskrenim pismom rasplakao mnoge: Reakcija koja je uslijedila oduševljava

Twitter
17.02.2022.
u 19:23

Ispod poruke je na papiru zalijepio tri novčića u ukupnoj vrednosti od 26 penija koje je poslao upravo McKirdyju

U samo nekoliko rečenica, maleni dječak koji se zove Joe, osvojio je srca diljem Engleske, ali i šire. 

Njemu je šest o pol godina, obožava nogomet, a najdraži klub mu je Swindon Town, engleski četvrtoligaš. 

Upravo svome omiljenom klubu poslao je emotivno pismo u kojemu priznaje kako bi rado došao na utakmicu, ali nema dovoljno novca za ulaznicu jer mu majka jedva skupi za hranu. 

- Mama nema novac za moj dolazak na utakmice jer nema ni za hranu i mora plaćati moju večeru u školi. Volim Swindon i Harryja McKirdyja. Jednog dana ću doći - napisao je Joe i pored svog potpisa poručio da je star šest i po godina.

Ispod poruke je na papiru zalijepio tri novčića u ukupnoj vrijednosti od 26 penija koje je poslao upravo McKirdyju.

Nakon što su na društvenim mrežama objavili fotografije, klub je obznanio i sjajnu vijest. 

- Nakon što je Joe poslao pismo klubu, a zbog mnogih obitelji koje se muče, uspostavit ćemo punkt za donaciju hrane i podržati lokalnu humanitarnu organizaciju - napisali su iz kluba. 

Naravno, odmah su se bacili i u potragu za dječakovom obitelji kako bi mu mogli poslati i ulaznice za neku od utakmica. Navijači su oduševljeni i malenim obožavateljem kluba iz gradića zapadno od Londona, ali i potezom kluba. Doduše, tek kada se stvari realiziraju bit će jasno je li ovo bila samo šala ili Joe doista postoji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije