RUŽNA GESTA

FOTO Đoković uživao na jahti u Hrvatskoj, a čovjek pokraj njega je gnjusnim potezom zgrozio javnost

EKSKLUZIVNO Novak Đoković odmara s obitelji i prijateljima u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
12.08.2024.
u 16:08

Je li to bio član posade ili Đokovićev bliski prijatelj, zasada nije poznato, ali to je svakako jedan ružan potez koji je neugodno iznenadio cijelu javnost.

Ponajbolji tenisač svih vremena Novak Đoković odmor od napornog turnira u Parizu provodi u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku gdje plovi morem na rakošnoj jahti. Tijekom nedjelje je uhvaćen kako trči ulicama grada, i to bez majice, a na jahti mu društvo rade prijatelji. Dok je fotograf Pixsella fotografirao slavnog srpskog sportaša, netko je s njegove jahte pokazivao srednji prst, izgleda mu nije dobro sjelo što su na meti fotoobjektiva.

>> FOTO Ovo su najbolji memeovi s Olimpijskih igara: Turski 'ubojica', 'Superman' gimnastičar i – Donna Vekić

EKSKLUZIVNO Novak Đoković odmara s obitelji i prijateljima u Dubrovniku
1/53
Je li to bio član posade ili Đokovićev bliski prijatelj, zasada nije poznato, ali to je svakako jedan ružan potez koji je neugodno iznenadio cijelu javnost. Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama, a to svakako neće ići u prilog Đokoviću koji je inače poznat kao ljubitelj našeg mora i Jadranske obale. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Đoković je nedavno osvojio olimpijsko zlato pobjedom u finalu protiv Španjolca Carlosa Alcaraza. 

11.08.2024., Dubrovnik - Srpski tenisac Novak Djokovic snimljen u Dubrovniku s obitelji i prijateljima. Budimir Jovkovic Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentara 42

KI
kimy
19:23 12.08.2024.

Pažljivo sam pogledao fotke i ne vidoh srednji prst već samo kažiprst. Ali najbitnije je da se naslovom lože čitaoci a vidim mnogi su jedva dočekali

JO
JovanC
17:33 12.08.2024.

Ne navijam nikad za nikoga iz Srbije jer ta zemlja nam je nanijela kroz povijest veliko zlo, ali pustite Djokovica ako je izmedju ostalog odabrao i Hrvatsku za odmor, da se u miru odmara.

Avatar pendreck
pendreck
17:58 12.08.2024.

ajme meni gnjusnog cina hahahahah...lud clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije