NA LJETOVANJU

FOTO Đoković bez majice trčao Dubrovnikom! Stanovnici ostali zatečeni prizorom

ARHIVA - Novak i Jelena Đoković  razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
12.08.2024.
u 11:48

Prije nekoliko dana Novak Đoković se na jahti družio s prijateljima i obitelji. Snimljen je kako pije šampanjac, a potom skače u more i dobro se zabavlja u svome društvu

Hrvatska obala je tijekom ljeta mjesto za odmor brojnih poznatih lica iz svijeta sporta i showbiznisa. Brojna poznata lica dolaze kako bi se odmorila i "napunila baterije", a takav je slučaj i s najtrofejnijim tenisačem u povijesti Novakom Đokovićem. Srpski as često je viđen gost, a ove je godine došao nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Trenutno se nalazi u Dubrovniku gdje je iznenadio stanovnike grada. Čak ni na odmoru profesionalni sportaš ne propušta trening pa se Đoković odlučio u trku zaputiti kroz grad bez majice. Brojni mještani su ga brzo primijetili, a fotografije su se proširile internetom i privukle pažnju mnogih korisnika.

GALERIJA Ekskluzivne fotografije Novaka Đokovića u Dubrovniku. Srpski as uživa u Hrvatskoj

ARHIVA - Novak i Jelena Đoković  razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku
1/8

Srpski tenisač je zlatnu medalju u Parizu osvojio u velikom finalu protiv mladog rivala Carlosa Alcaraza. Rezultat 7-6(3), 7-6(2) donio je tenisaču iz susjedne države odličje koje je dugo priželjkivao. Tako je trenutačno drugi tenisač svijeta po ATP ljestvici u svoju kolekciju od 24 Grand Slam naslova i bronci iz Pekinga 2008. godine konačno pridružio olimpijsko zlato.

Odmah po osvajanju dugo priželjkivanog odličja zaputio se na odmor. Prije nekoliko se dana na jahti družio s prijateljima i obitelji. Snimljen je kako pije šampanjac, a potom skače u more i dobro se zabavlja u svome društvu. Snimku možete pogledati OVDJE.

VIDEO Hrvatski vaterpolist postao pravi hit u Parizu! Pogledajte kako Milanović izgleda uz našeg diva

Komentara 9

KE
kermitt
12:51 12.08.2024.

Uopce nije htio biti primjecen...namjera je bila stopiti se s lokalnim stanovnistvom, pritajiti se i uzivati u anonimnosti s obitelji na odmoru-naravno, ako cemo lagat! Iskompleksirani i isfrustrirani lik je sam novinarima slao slike da ih objave jer ne podnosi cinjenicu da ga nitko ne dozivljava niti pise o njemu.

GN
gnoj
11:51 12.08.2024.

Vučiću Đoković je na Hrvatskom moru, treba ga kazniti kao i redari koji spavaju a on bez majice ne poštuje Hrvatske zakone ! Gnoj !

Avatar Asterix
Asterix
13:34 12.08.2024.

Gospoda razlikuju plažu od grada pa se oblače sukladno mjestu i prilici. Nažalost, na obali je zamjetna posvemašnja nekultura odjevanja. Turistička mjesta ostavljaju dojam neciviliziranih zabiti prepuštenih na milost i nemilost neredu i bezvlašću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije