OBJAVILI FOTOGRAFIJE

FOTO Grčka policija pronašla oružje kojim su se mlatili hrvatski i grčki huligani u Ateni

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
YIANNIS.PANAGOPOULOS
10.08.2023.
u 13:37

Noževi, mačete, metalne šipke, kamenje i dimne bombe samo su dio oružja koje je pronađeno kod uhićenih

Grčka policija danas je objavila fotografije zaplijenjenog oružja na kojima se, osim hladnog oružja, mogu vidjeti kapuljače, rukavice i sprejevi koji su također korišteni u tučnjavi između hrvatskih i grčkih huligana. Kako javljaju grčki mediji, huligani nisu ponijeli ovo oružje iz Hrvatske, već su ga vjerojatno nabavili u Grčkoj preko nekih od posrednika. 

– U jutarnjim satima 8. srpnja 2023. telefonom smo obaviješteni da je preko Crne Gore u Albaniju ušlo otprilike 25 do 30 automobila s hrvatskim državljanima, vjerojatno navijačima zagrebačkog Dinama, dok nam je u podne dojavljeno da su neka vozila, vjerojatno s hrvatskim navijačima, ušla u državu. Pokušalo se telefonskim putem utvrditi njihov eventualni ulazak u našu državu, a zatim su informacije uredno proslijeđene svim nadležnim službama – priopćila je grčka policija u tijeku sukoba. 

VEZANI ČLANCI:

Kako se može vidjeti iz priloženih fotografija, huligani su imali raznovrstan arsenal oružja kojim su se mlatili. U ovim neredima život je, nažalost, izgubio jedan grčki navijač, 29-godišnji Michalis. 

Foto: Grčka policija

Foto: Grčka policija

Foto: Grčka policija

Ključne riječi

Komentara 11

BA
bacenheider
14:16 10.08.2023.

malo cudno da ima sedam povrijedenih Hrvata,a uhapseno samo par grka.Izgleda da je grcka policija grke pustala,a hapsila hrvate.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:48 10.08.2023.

Do ovog svega ne bi došlo da su BBBi ostali doma i da su se pripremali za školsku godinu/fakultet na jesen. Kao prvo, otišli su tamo iako su UEFA i Dinamo zabranili dolazak na utakmicu, a kao drugo, da suu ostali doma, Grci se ne bi "poklali" među sobom. Ne raazumijem, što je to u narodu (ili u pojedincima) da idu braniti te huligane, kojima nije ništa drugo na pameti osim stvarati nered…

Avatar votum
votum
13:58 10.08.2023.

Meni to sve izgleda bezveze. Neke letvice, neke male raketice i neki nožići... Bojim se da Grčka ima problem s Grcima, a ne s Hrvatima. Ima i problem s nesposobnom policijom. I ima veliki problem sa zataškavanjem i prebacivanjem krivnje! Hrvatski konzulat se treba POD HITNO angažirati i pomno pratiti ovaj Circus Hell-enic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije