Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDONSKO VESELJE

FOTO Ivanišević ne staje sa zahvalama Novaku: Sada mu zahvalio na 'daru'

Wimbledon
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.07.2021.
u 19:48

Baš je ova godina 20., okrugla obljetnica Goranovog osvajanja Wimbledona, zbog čega je posebno emitivno proživio ovaj Novakov naslov.

U nekim se mjestima slave svatovi danima, a u nekima osvojeni Wimbledoni. Srećom po Jelenu, Novak Đoković ima više titula osvajača Wimbledona, nego li brakova, ali ih sve 'opasno' slavi. Tako su mu na ovoj proslavi bili čak i Zvonimir Boban te drugi poznati gosti, a osmijeh s lica već danima ne skida niti njegov trener Goran Ivanišević.

Ovog je vikenda i šesti puta doslovno pojeo travu u All England Clubu, a uz njega je svakim komadićem tog puta bio naš proslavljeni tenisač. Njemu je Goran i potrčao u zagrljaj na tribine kada je svladao  pobjedom nad Matteom Berrettinijem 6:7 (4), 6:4, 6:4, 6:3 u finalu došao do 20. Grand Slam naslova.

Baš je ova godina 20., okrugla obljetnica Goranovog osvajanja Wimbledona, zbog čega je posebno emitivno proživio ovaj Novakov naslov. 

"20 godina kasnije, opet imam tu čast držati ovaj najposebniji pehar u tenisu. Ovoga puta u drugačijoj ulozi. Hvala ti na ovome daru, Nole", napisao je Ivanišević na Instagramu uz zajedničku fotografiju s Novakom na kojoj drže wimbledonski pehar u rukama. 

Podsjetimo, Novak Đoković prvi je tenisač u povijesti koji ima priliku osvojiti Zlatni Grand Slam, sva četiri Grand Slam naslova u istoj kalendarskoj godini i zlatnu olimpijsku medalju, koju još nema u kolekciji svojih velikih postignuća. 

"Osvajanje Wimbledona je oduvijek bio moj san, još dok sam bio dječak. Moram se podsjetiti koliko je to posebno i ne uzimati to zdravo za gotovo", rekao je Đoković koji se današnjim trijumfom pridružio Rafaelu Nadalu i Rogeru Federeru na vrhu ljestvice tenisača po broju trofeja osvojenih na četiri najveća svjetska turnira.

>> Ovako je Nives Ivanišević pratila finale:

 

 

Komentara 2

PE
pepomacan
21:16 14.07.2021.

Ljigavac!!

DU
Deleted user
20:24 14.07.2021.

Bas super! Divno je biti sretan u novom normalnon. Bar neko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije