NOĆ JE PREKRASNA

FOTO Kakav prizor: Na neboderu u Dohi zasjala hrvatska zastava

Doha: Neboder na West Bayu u bojama hrvatske zastave
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
20.11.2022.
u 23:23

Naime, poznatom crno-bijelo-plavom kombinacijom ovog se puta okitio neboder na West Bayu. Hrvatska prvu utakmicu na turniru igra 23. studenog protiv Maroka.

Nakon što je na neboderu hotela Hilton u Dohi osvanuo Luka Modrić, Hrvatska je ponovno tema na jednoj od visokih zgrada glavnog grada Katara.

>> VIDEO: Lovren o nastupu na SP-u: To bih usporedio kao s djetetom, prvo, drugo, treće. Uvijek si jako sretan

Naime, poznatom crno-bijelo-plavom kombinacijom ovog se puta okitio neboder na West Bayu, jednoj od četvrti Dohe.

20.11.2022., West Bay, Doha, Katar - Neboder na West Bayu u bojama hrvatske zastave. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Motiv Hrvatske tako je još jednom završio na ulicama Katara uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu, a treba priznati kako zastava ne bi ispala jednako impresivna da nije noć.

Vatreni prvu utakmicu na turniru igraju 23. studenog protiv Maroka

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Standings provided by Sofascore

Komentara 5

KO
koraknaprijed
02:27 21.11.2022.

Ja vjerujem u Hrvatsku i njen visoki plasman,nikad se nisam u zivotu kladio ni bio u kladionicu ali na Hrvtsku pobjedu sam stavio 100£.

DU
Deleted user
05:41 21.11.2022.

Šokac bi kaazoo, "pa glediii u otoo i naviiija, viiče, jede čipsa i oblokaava se s piivoom..... Tako se sastanu isti ko i oooon pa se druuužiju, to bude leerpooo". I ja se često pitam to isto pitanje i što sam stariji to sam izgleda blesaviji jer ne propuštam nijednu utakmicu reprezentacije. Prijateljska utakmica svakome od njih u 90 min. donese novca koliko ja zaradim u 40 godina staža. Ali reprezentacija je pa gledaš i sekiraš se kad im nije baš dan za igru.

HH
Hrvoje Hrk !!
03:00 21.11.2022.

A kak bi bilo da se nas proda kataru jer nasi gradovi nikad rako nece izgledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije