NIJE DOBRO KRENULO

VIDEO 'Velika' nogometna nacija: Navijači Katara masovno napuštali stadion na poluvremenu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Qatar v Ecuador
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
20.11.2022.
u 21:52

Još gore vijesti Katarce bi mogle dočekati u iduće dvije utakmice, kada igraju s najjačim reprezentacijama skupine - Senegalom i Nizozemskom.

Reprezentacija Katara danas je protiv Ekvadora kao domaćin otvorila Svjetsko prvenstvo, no nije se proslavila igrom. Naime, Južnoamerikanci su slavili s 2:0 preko dvostrukog strijelca Ennera Valencije.

>> VIDEO: Hrvatski navijači napravili šou u Kataru: Kockice osvojile Dohu, mještani oduševljeni

Oba dva, ili sva tri gola - jedan je poništen zbog zaleđa - pala su u prvih pola sata utakmice, što je očito jako razočaralo dio domaćih navijača.

Toliko da su već na poluvremenu odlučili napustiti stadion. Službeno je na Al Khor ušlo 67.372 gledatelja, no brojka se gotovo prepolovila na predahu. Ne baš dobre vijesti za organizatore...

Još gore vijesti Katarce bi mogle dočekati u iduće dvije utakmice, kada igraju s najjačim reprezentacijama skupine - Senegalom i Nizozemskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije