ULAŽE U BUDUĆNOST

FOTO Luka Modrić kupio 'polovicu' Madrida. Vatreni je uzeo tri raskošna stana u elitnoj četvrti

Wimbledon Championships 2024 Day 12
Foto: Marc Aspland/The Times/NEWS SYND
1/5
05.09.2024.
u 10:08

Naime, Modrić je još 2020. godine osnovao agenciju za nekretnine pod nazivom Modrić Family SL koja je 2022. godine raspolagala imovinom vrijednom 14.7 milijuna eura.

Hrvatski kapetan Luka Modrić za nekoliko dana napunit će 39 godina, ali ga to ne sprečava da i dalje igra na visokom nivou, kako u dresu Real Madrida tako i u vatrenima od kojih se još ne pomišlja oprostiti. Hrvat je u veteranskim nogometnim godinama. Iako nikada nije javno govorio o kraju karijere, čini se da se već odlučio osigurati pametnim ulaganjem jednog dana kada prestane igrati profesionalni nogomet i zaključi karijeru u Realu.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Wimbledon Championships 2024 Day 12
1/17

Naime, Modrić je još 2020. godine osnovao agenciju za nekretnine pod nazivom Modric Family SL koja je 2022. godine raspolagala imovinom vrijednom 14.7 milijuna eura. U svibnju je osvajač Zlatne lopte navodno odlučio uložiti još šest milijuna eura kapitala radi kupnje raznih nekretnina u okolici Madrida, što je na kraju i učinio, pa je tako postao "kralj nekretnina".

VEZANI ČLANCI:

Modrić je prije dvije godine kupio zemljište površine 941 četvornog metra. Nekada se tu nalazio hotel s vrtom, pa Modrić ima pravo srušiti ga i izgraditi novi. Osim toga, Modrić je kupio i tri novoizgrađena stana u blizini Realovog trening-kampa u poznatom Valdebebasu, uz to je zakupio i tri parkirališna mjesta u blizini stanova. Fotografiju možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 6

UK
ukrajina
11:15 05.09.2024.

Ljubomora je teška bolest !

Avatar marsijaneri
marsijaneri
13:52 05.09.2024.

Jad, bijeda, zavist - naravno ne od Luke Modrica!!

Avatar Jopa
Jopa
12:32 05.09.2024.

Mislim da samo ljevičari toliko pišu o tuđim novcima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije