ISTRAGA

FOTO Nastavljaju se ispitivanja Boysa u Ateni. 40 izgrednika izvedeno je pred istražnog suca

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
Foto: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI
1/15
12.08.2023.
u 10:18

Izašle su nove fotografije privedenih Bad Blue Boysa, nova skupina optuženih odvedeno je na sud u Ateni

Četrdeset huligana izvedeno je jutros pred istražnog suca zbog ispitivanja o sukobu u kojem je smrtno stradao navijac AEK-a, 29-godišnji Michalis Katsouris. Jučerasnja skupina od 30 optuženika ostaje u pritvoru do daljnjega, a njihov odvjetnik Vasilis Noulezas je izjavio kako je sudac bio osvetoljubiv te je izgubio živce i nije siguran hoće li i dalje braniti optužene BBB-ovce. 

- Imamo ljude koji će ići u zatvor, oni nisu kriminalci oni su navijača i mladići od 19-20-21 godinu. Idu u napučene zatvore gdje može biti odmazde od drugih navijača. "Sada smo suočeni sa situacijom za koju trebamo pomoć hrvatskog Veleposlanstva. Imamo ljude koji će ići u zatvor, oni nisu kriminalci oni su navijača i mladići od 19-20-21 godinu. Idu u napučene zatvore gdje može biti odmazde od drugih navijača - izjavio je drugi odvjetnik Athanassios Kaimanakis.

VEZANI ČLANCI:

Jutros su izašle i nove fotografije uhićenih Bad Blue Boysa koji su izvedeni pred istražitelje, a grčka policija će svima privedenima uzeti DNA uzorak kako bi se utvrdio identitet ubojice. Fotografije možete pogledati u galeriji ispod. 

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
1/13

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:16 12.08.2023.

Tocno je rekso ovaj fiskal. Nisu oni kriminalci, nego teroristi, i takvim ih treba tretirati na sudjenju. Nadam se da se ni jedno nevino djetesce nece izvuci bez bar 5 kuki, a 10% njih bez dozivotne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije