VATRENI

FOTO Novi imidž kapetana, za 100. utakmicu pustio bradu

Reprezentacija (1)
Foto: hns-cff.hr
1/6
05.02.2013.
u 21:03

Posljednji put London smo napustili pognutih glava, Fabio Capello razbio je Slavena Bilića. Radije se sjećamo onih veličanstvenih 3:2 na Wembleyu, tada je Bilić postao heroj nacije.

London je i dalje isti, najljepši grad na svijetu, nogomet se osjeća u svim njegovim porama. A Hrvatsku je u London, koji pozna u dušu i objasnit će postojanje svake zgrade, doveo Igor Štimac. Fokusiran je na posao, jedna rečenica bila je znakovita.

– Do 1. ožujka igrači imaju riješiti sve u vezi s ulaznicama za utakmicu sa Srbijom, nakon toga više ne želim čuti ni slova o tome – čvrst je Štimac.

Velik interes za ulaznice

Damir Vrbanović potvrdio je dogovor, igrači će dobiti svoj kontingent, a izvršni predsjednik HNS-a dodao je da bi Maksimir, ako je suditi po interesu, već sada mogao biti rasprodan. No u Londonu se igra neka druga utakmica, protivnik nam je Južna Koreja, Srbija tek ima doći na red.

Bit će to veliki dvoboj na Craven Cottageu u kojem će Darijo Srna, Stipe Pletikosa i Josip Šimunić odigrati stotu utakmicu za Hrvatsku. Kapetana smo sreli ispred hotel Berkeley. Brada kao da je stigao iz neke planine, očito mu Mircea Lucescu na Šahtarovim pripremama ne da ni disati. Šahtar ima velike ambicije ovog proljeća.

– Stota je utakmica nešto posebno, moram imati poseban imidž – kaže Srna.

Ključne riječi

Komentara 3

HR
hr76
22:30 05.02.2013.

Najljepši grad na svijetu? London? Ima bar dvadeset ljepših, nabrajanje mogu započeti s Dubrovnikom.

VL
????
22:53 05.02.2013.

@hr76 .... U pravu si, ili kak bi rekli naši Dalmatinci - "Ča je pusta Londra kontra Splitu gradu"

AM
amato
14:38 06.02.2013.

Naprijed "Vatreni".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije