KRCATI POLJUD

FOTO Otkriveno značenje kreativne Torcidine poruke koja je zaintrigirala mnoge

Navijači na susretu Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Matija Habljak/PIXSELL
11.08.2023.
u 09:39

Navijači bijelih ispunili su poljudske tribine, preko 30 tisuća navijača bodrilo je Hajduk protiv grčkog kluba, a Torcida je napravila zanimljivu koreografiju čije je značenje zanimalo javnost

Nogometaši Hajduka u prvoj su utakmici 3. pretkola Konferencijske lige na Poljudu igrali 0-0 protiv solunskog PAOK-a. Usprkos brojnim prilkama i podršci oko 34.000 navijača, Splićani nisu uspjeli stvoriti prednost pred uzvrat u Solunu. Hrvatski je doprvak dva puta tresao okvir vrata, a iz još nekoliko izglednih pozicija njegovi napadači nisu bili precizni.

Navijači na susretu Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/19

Navijači bijelih ispunili su poljudske tribine, preko 30 tisuća navijača bodrilo je Hajduk protiv grčkog kluba, a Torcida je napravila zanimljivu koreografiju čije je značenje zanimalo mnoge. Stavljen je natpis 'Winner, winner, chicken dinner', Torcida je riječi 'winner' obojala u crveno i plavo, boje Hajduka, a 'chicken dinner' u boje PAOK-a, crno i bijelo.

VEZANI ČLANCI:

Prevedeno, Splićani su poručila Grcima da će izgubiti, odnosno će Hajduk dobiti glavnu nagradu i na kraju pobijediti. Naravno, to neće biti nimalo lagano jer Lekinu momčad očekuje teško gostovanje u Solunu za tjedan dana. 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
11:06 11.08.2023.

To je kreativno navijanje! Nadam se da neće neki ogranak Torcide u Solun kao BBB u Atenu...

DU
Deleted user
10:16 11.08.2023.

Super!

Avatar OmniusPrime
OmniusPrime
13:39 11.08.2023.

Šteta propuštenih šansi. Moga je Hajduk i bolje. A i Torcida. Svemu je nedostajalo 20% nečeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije