Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MENADŽER CITYA

FOTO Pep Guardiola ljetuje u Hrvatskoj. Slavni trener vratio se u grad koji ga je oduševio

Premier League - Manchester City Victory Parade
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/2
23.06.2024.
u 21:24

Ovo mu nije prvi put da je u Hrvatskoj. Guardiola je Dubrovnik posjetio i 2012. godine, kad je na Čilipe sletio privatnim avionom te krenuo u obilazak otoka.

Kako navodi Dubrovački dnevnik, Pep Guardiola je došao na odmor u Dubrovnik. Trener Manchester Cityja u Dubrovnik je stigao s obitelji, nakon sezone u kojoj je s hrvatskim reprezentativcima Joškom Gvardiolom i Mateom Kovačićem osvojio povijesnu, četvrtu uzastopnu titulu prvaka Engleske. Fotografiju možete pogledati OVDJE

Ovo mu nije prvi put da je u Hrvatskoj. Guardiola je Dubrovnik posjetio i 2012. godine, kad je na Čilipe sletio privatnim avionom te krenuo u obilazak otoka. U Dubrovnik je tada došao na nagovor prijatelja., a oduševio se otocima, posebno Lopudom i Šipanom. Nakon toga je krenuo u đir Stradunom. U Cityju je Guardiola od 2016., a prije toga je vodio Bayern München, Barcelonu i Barçinu drugu momčad.

U karijeri je tri puta osvojio ligu prvaka, od toga dvije s Barcelonom i jednu, njihovu prvu s Cityjem. U Cityju je u osam godina šest puta osvojio naslov prvaka, dok je kup osvojio dva puta. Također je četiri puta osvojio liga kup i dva puta super kup. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije