NEZAUSTAVLJIVI VATRENI

FOTO Perišić se vraća prije očekivanog? Objavom na Instagramu oduševio navijače

Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Croatia
Foto: VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
1/3
17.11.2023.
u 14:27

Ivan Perišić na Instagramu je objavio da je počeo trenirati s loptom i time dao naslutiti ne samo da oporavak teče kako je zamišljeno već i da bi uskoro mogao nastaviti s težim treninzima

Ivan Perišić (34) već je dugo važna karika u igri hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od jačih aduta Zlatka Dalića. Međutim, na treningu Tottenhama doživio je tešku ozljedu desnoga koljena zbog koje se očekuje da će propustiti ostatak sezone, a njegov izostanak osjećaju i vatreni koji se u subotu 18. i utorak 21. studenoga bore za plasman na Europsko prvenstvo 2024.

Naime, Perišić je ozlijedio prednji križni ligament i neizvjesno je hoće li ovaj veteran hrvatske reprezentacije biti spreman za nastup na velikom natjecanju u Njemačkoj.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, prema posljednjim snimkama čini se da oporavak ide izvrsno, što daje nadu da bi se na teren mogao vratiti prije očekivanog. Perišić je na Instagramu objavio da je počeo trenirati s loptom i time dao naslutiti ne samo da oporavak teče kako je zamišljeno već i da bi uskoro mogao nastaviti s težim treninzima.

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

VIDEO

 

.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije