oglasio se velikan

FOTO Pogledajte kako je Real ispratio novi uspjeh Luke Modrića i vatrenih

QAT, WM FIFA 2022, Achtelfinale, Japan vs Kroatien
Foto: Hasan Bratic
1/104
06.12.2022.
u 11:47

Real Madrid također je obilježio pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije, pogledajte što su objavili

Hrvatska je među osam najboljih reprezentacija svijeta nakon što su naši nogometaši izbacili Japan poslije dramatične utakmice i raspucavanja jedanesteraca. Dominik Livaković postao je heroj nacije zbog tri obranjena penala, a europski velikan Real Madrid oglasio se na društvenim mrežama povodom ulaska kockastih u četvrtzavršnicu. 

Uz objavu rezultata nakon utakmice, podijelio je fotografiju i jednu riječ. U glavnoj ulozi je naravno kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, desetka španjolskog diva i jedan od najboljih igrača kluba. Fotografija je uslikanu s leđa na kojoj se vidi kako Modrić plješće dok je napuštao travnjak u 99. minuti.

- Legenda - napisali su iz marketinškog tima madridskog Reala

 

 

Vatreni se sada okreću novoj utakmici i velikom spektaklu protiv Brazila koji je na rasporedu u petak od 16 sati. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 4

VO
Votum
12:33 06.12.2022.

Aplauz cijelog stadiona govori sve

LL
lijepa_li si
13:22 06.12.2022.

ljudska i sportska gromada!

PL
plajo
12:02 06.12.2022.

Luka je naš ponos, ali juče protiv Japana je bio baš loš, u prvih 20 minuta izgubio je 10 tak duela, nadam se puno boljoj njegovoj partiji protiv Brazila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije