NOVO RUHO

FOTO Procurile su prve fotografije hrvatskih nogometaša u novim dresovima. Pogledajte kako izgledaju

Rotterdam: Penali za vrijeme susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/20
18.03.2024.
u 13:47

Odjenuli su novu garnituru dresova koji će svečanu premijeru imati danas u 18 sati u jednom trgovačkom centru.

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se ovaj ponedjeljak uoči nadolazećih utakmica u Egiptu na pripremnom turniru za Europsko prvenstvo u Njemačkoj ovog ljeta, a dio reprezentativaca ima sponzorske obveze. Portal 24 sata objavio je prve fotografije vatrenih koji su se nalazili blizu Zagreba na benzinskoj postaji na autocesti A4 pokraj Sesveta.

GALERIJA Svi dresovi vatrenih kroz povijest

Rotterdam: Penali za vrijeme susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/20

Odjenuli su novu garnituru dresova koji će svečanu premijeru imati danas u 18 sati u jednom trgovačkom centru. Zvijezda Manchester Cityja Joško Gvardiol i dvojac iz Rijeke Nediljko Labrović i Marko Pjaca spremno su pozirali kamerama, a to nije promaknulo i jednom fotoaparatu. 

VEZANI ČLANCI:

Prve fotografije možete pogledati OVDJE

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
15:29 18.03.2024.

Procurile fotografije....HAHAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije