IMAJU SMISLA ZA HUMOR

FOTO Šerifova šala na račun Reala postala viralna: Pogledajte kako su proslavili povijesnu pobjedu

Foto: reuters
1/3
29.09.2021.
u 10:24

Odmah nakon izjednačenja u igru je ušao i kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara

Nastavljena je Liga prvaka, a u utorak je uvjerljivo najveće iznenađenje večeri bila pobjeda moldavskog prvaka Šerifa na Santiago Bernabeu protiv madridskog Reala (2:1) u skupini D.

Moldavski klub, koji je u kvalifikacijama izbacio hrvatskog prvaka Dinama, do pobjede je došao u 89. minuti golom Thillija.

Da bi večer u Madridu mogla biti čudna nagovijestio je Jakšibajev koji je u 25. minuti doveo goste u vodstvo. Real je napadao, pokušavao i tek u 65. minuti izjednačio kada je Benzema pogodio s bijele točke. Odmah nakon izjednačenja u igru je ušao i kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara.

Budući da su se o ovom podvigu i krčenju puta u Ligi prvaka raspisali svi svjetski mediji, i Moldavci su odlučili da je prigodan trenutak za malu šalu na račun španjolskog giganta. Naime, budući da je nadimak Reala 'kraljevski klub' i da je na njihovom grbu kruna, Šerif ju je odlučio prisvojiti. 

Tako je na svoju klasičnu šerifsku zlatnu petokraku nakačio i nakrivio dobro znanu krunu s madridskog grba. Naravno, ta je proslava ubrzo postala viralna.

U opisu su samo kratko dodali - nemamo komentara.

Nakon dva odigrana kola ovu skupinu gdje su Real, Inter i Šahtar predvodi Šerif sa svih šest bodova.

>> Tomašević o stanju na Trešnjevci

Ključne riječi

Komentara 3

ZG
zg1985
12:08 29.09.2021.

gdje je onaj novinar koji je prije utakmice sheriff-dinamo,njihove brazilce nazvao trecerazrednim nogometasima?

SI
sisavac
14:09 29.09.2021.

real je više od 30 puta pucao po golu. ovaj lukin je znači nekih 3% svih udaraca...

Avatar kumic
kumic
11:01 29.09.2021.

kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara baš si glup ! ali i čorav👎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije