NEVJEROJATNO

FOTO Slavni sportaš zarađuje 12.5 milijuna dolara, a pogledajte gdje živi. Pratitelji su zgroženi

Instagram screenshot
06.10.2024.
u 20:58

Svoju dnevnu sobu pokazao je na društvenim mrežama, a dio njegovih navijača ostao je zgrožen, dio šokiran, a dio koji su dobro upoznati s njegovim potezima, samo se dobro nasmijao.

Vrlo neobični američki NBA košarkaš Steven Adams zarađuje 12.5 milijuna eura dolara godišnje ugovorom u slavnim Houston Rocketsima, prije četiri godine zarađivao je čak 30 milijuna dolara po sezoni, ali čini se kako nije puno potrošio na spavaću sobu, odnosno na uređenje novog doma.

O čemu se radi? Soba je potpuno prazna, nema namještaja, tepiha ni noćnih ormarića, a umjesto kreveta ima samo madrac na podu. Nazvao je to novim početkom pa će valjda tek početi uređivati kuću u Houstonu, ali čovjek koji toliko zarađuje da je mogao nekoga angažirati kako bi mu uredio sobu po njegovim željama.

VEZANI ČLANCI:

Svoju spavaću sobu pokazao je na društvenim mrežama, a dio njegovih navijača ostao je zgrožen, dio šokiran, a dio koji su dobro upoznati s njegovim potezima, samo se dobro nasmijao. Ekscentrični košarkaš u najjačoj svjetskoj ligi tako je izazvao popriličnu raspravu na društvenim mrežamna. Njegovu nesvakidašnju objavu možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije