DOBIO I POTPISE

FOTO Srbin prignječio 'ponos' o stativu, a onda nasmijao društvene mreže: Pogledajte gips na strateškom mjestu

Champions League - Group C - Borussia Dortmund v Ajax Amsterdam
Foto: WOLFGANG RATTAY
1/2
05.11.2021.
u 15:32

Borussia je čak povela (Reus iz jedanaesterca u 37.), ali moćni Ajax je u nastavku iskoristio brojčanu prednost te je protutnjao kraj suparnika golovima Tadića, Hallera i Klassena

U skupini C Lige prvaka, Ajax je ostao savršen i nakon gostovanja kod Dortmunda gdje je pobijedio Borussiju 3-1 čime je osigurao osminu finala.

U 29. minuti, kod rezultata 0-0, domaćin je ostao s igračem manje (isključenje Hummelsa), a pet minuta kasnije u igru je ušao hrvatski nogometaš Marin Pongračić. Borussia je čak povela (Reus iz jedanaesterca u 37.), ali moćni Ajax je u nastavku iskoristio brojčanu prednost te je protutnjao kraj suparnika golovima Tadića, Hallera i Klassena.

Koliko su borbeni pokazuje i žrtva Dušana Tadića. Naime, on je u želji da postigne gol ogromnom brzinom na naletjeo na stativu i dobro si ozlijedio međunožje.

Po povratku u Amsterdam, srpski napadač pojavio se s potpisanim gipsom na bolnom mjestu, a kako priliči, dobio je i potpise na gips.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
16:01 05.11.2021.

Kajgana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije