DRAMA U MELBOURNEU

FOTO Srpski mediji: Đoković u pritvoru, oduzet mu mobitel, čuva ga policija

05.01.2022.
u 17:22

Novinar Timesa Stuart Fraser objavio je da vlasti australske države Victorije odbijaju izdati Novaku vizu što je putem Twitter profila potvrdila i ministrica sporta Victorije Jaala Pulford.

Novak Đoković nalazi se u sobi na aerodromu u Melbourneu i nitko ne može doći do njega niti mu ući u sobu, potvrdio je to za B92 Srđan Đoković, otac prvog reketa svijeta. 

Prema posljednjim informacijama, Đoković je izoliran u sitnim satima, budući da je tamo prošlo četiri sata iza ponoći i idalje čeka. 
Čuvaju ga policijaci ispred sobe i oduzet mu je mobitel. 

Nastavak je to drame oko odlaska srpskog tenisača na Australian Open. Naime, navodno je dobio medicinsko izuzeće, na što se tamošnja javnost pobunila, a vlasti su rekle da će tražiti čvrste i autentične dokaze za to. Nadalje, novinar Timesa Stuart Fraser objavio je da vlasti australske države Victorije odbijaju izdati Novaku vizu što je putem Twitter profila potvrdila i ministrica sporta Victorije Jaala Pulford. 

"Savezna vlada pitala nas je hoćemo li podržati zahtjev za Đokovićevu vizu i ulazak u Australiju. Nećemo mu pružiti individualnu podršku za osiguravanje vize i sudjelovanje na Australian Openu 2022. "Uvijek smo bili jasni oko dvije stvari: Odobrenje viza u nadležnosti je savezne vlade, a medicinska izuzeća u nadležnosti doktora"
 

Vidjet ćemo što će donijeti nastavak ove priče...

>> Trener Dinama 'umire' od smijeha:

Ključne riječi

Komentara 113

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:42 05.01.2022.

Za mene je Novak heroj, neovisno od nacionalnosti. A ovo sto Australci rade vec skoro dvije godine je cisti fasizam.

DU
Deleted user
18:13 05.01.2022.

Takvo nešto se moglo i predvidjeti. U Australiji vlada totalna tiranija. Što rade s ljudima koristeći cjepljenje kao izgovor je dno dna ljudske rase.

TE
texviler
17:55 05.01.2022.

neka ih stera u mp3,i više ne kroći tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije