STADION KISELJAK

FOTO Stadion potopljen u vodenoj kataklizmi. Prizori iz BiH su zastrašujući

Stadion Kiseljak
Foto: NK Podgrmeč Sanski Most
1/3
04.10.2024.
u 17:24

"Nogometni savez Bosne i Hercegovine izražava duboku sućut obiteljima svih koji su izgubili svoje voljene u katastrofalnim poplavama koje su pogodile našu zemlju. S bolom i tugom pratimo vijesti o broju žrtava i razarajućim posljedicama", napisali su iz nogometnog saveza susjedne države

Obilne kiše slile su se u petak na tlo Bosne i Hercegovine, a pojedina područja doživjela su velike poplave. Teško su pogođena Jablanica, Konjica, Kiseljak i druga mjesta. U svemu je nastradao i stadion Kiseljaka te se trenutno nalazi pod vodom zajedno sa poslovnim prostorijama kluba. Potvrđeno je kako će sve utakmice treće lige za ovaj vikend biti odgođene. Povodom čitave situacije se priopćenjem oglasio NK Podgrmeč Sanski Most, tamošnji trećeligaš.

"Naše misli su uz narod Bosne i Hercegovine koji je pogođen katastrofalnim poplavama. Među najteže poplavljenim gradovima nalazi se i Kiseljak, a stadion NK Kiseljak, kluba koji se natječe u našem rangu, je pod vodom. Ovim putem pružamo podršku svim žrtvama ove vremenske nepogode, od Kiseljaka, Busovače, pa do Jablanice i svih ostalih područja", poručili su iz kluba te objavili fotografiju stadiona.

"Nogometni savez Bosne i Hercegovine izražava duboku sućut obiteljima svih koji su izgubili svoje voljene u katastrofalnim poplavama koje su pogodile našu zemlju. S bolom i tugom pratimo vijesti o broju žrtava i razarajućim posljedicama koje su zahvatile brojne zajednice. Savez stoji na raspolaganju svima koji su pogođeni ovom tragedijom i pruža podršku u ovim teškim trenucima. Spremni smo pomoći u sanaciji šteta i pružanju neophodne pomoći svim ugroženim stanovnicima. Solidarni smo sa svim građanima Bosne i Hercegovine, a posebno sa onima koji su najviše pogođeni ovim prirodnim nepogodama", objavio je Nogometni savez BiH.

"Nakon hitne sjednice Vlade Federacije Bosne i Hercegovine proglašeno je stanje prirodne nesreće uzrokovane poplavama i klizištima u ovom BiH - entitetu. S tim u svezi odgađaju se sve utakmice natjecanja BiH koje su trebale biti odigrane na području Federacije BiH. Novi termini odgođenih utakmica biće određeni naknadno", napisali su iz Saveza u poslijepodnevnim satima.

VIDEO Poplave u Bosni i Hercegovini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije