ZAMALO...

FOTO Torcida je izdominirala u Kranjčevićevoj, ali Dinamov rekord nije srušen, pogledajte atmosferu

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
17.02.2024.
u 19:31

Stadion je bio rasprodan još dva dana ranije, ali brojku od 4.950 gledatelja nisu uspjeli prijeći

Kranjčevićeva je i ove subote bila dobro popunjena. Rekli bismo i više nego dobro. Hajduk je na njoj slavio protiv Rudeša s 2:0 i tako zadržao korak s vodećom Rijekom na ljestvici HNL-a.

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
1/11

A navijači splitske momčadi u potpunosti su ispunili stadion u centru Zagreba. Tek tu i tamo pokoji domaći "kibic" smjestio se na tribinama. 

No, rekord kojeg je nedavno postavio Dinamo, Kranjčevićeva ovoga puta nije doživjela. Danas je službena brojka gledatelja bila 4.475, dok je na nedavnom dvoboju Lokomotive i Dinama bilo točno 4.950 navijača.

No, sav mogući kontingent ulaznica bio je rasprodan. Kulisa u Kranjčevićevoj bila je zaista fantastična, posebice iz aspekta Hajdukovih navijača. Incidenata nije bilo, a voljeli bismo tako završavati svaki navijački izvještaj...

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Trnjan
10:18 18.02.2024.

torcida izdominirala navijače Rudeša...ha,ha,ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije