Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

FOTO Vatreni poslije teške sezone i Eura uhvaćen kako obrađuje polje. Ovo će oduševiti sve navijače

Foto: Instagram
1/8
04.07.2024.
u 09:15

Erlić je fotografiran kako pomaže svojoj obitelji u poljoprivrednim poslovima, a to je osvanulo i na društvenim mrežama.

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije i talijanskog Sassuola Martin Erlić ne prestaje s radom ni nakon završetka naporne i stresne sezone. Njegov sadašnji klub ispao je iz Serie A, ali čini se kako Erlić neće igrati u drugoligaškom društvu jer se za njegove usluge ozbiljno interesira Atalanta, inače aktualni osvajač Europske lige. Isto tako, stasiti Hrvat bio je na Euru u Njemačkoj, ali tamo nije upisao niti minute. Hrvatski branič je fotografiran kako pomaže svojoj obitelji u poljoprivrednim poslovima, a to je osvanulo i na društvenim mrežama. 

GALERIJA Martin Erlić pomaže obitelji kopati u polju

1/8

- Meni je potpuno normalno pomagati obitelji radom na zemlji. Branje višanja ne volim, tu se čovjek baš satare jer su sitne. Bereš ih nekoliko dana, ovisi koliko imaš stabala, od jutra do mraka. Zato volim kupiti krumpire. Najdraže mi je kad nas bude desetak u ekipi jer tada ima puno rada, zezancije i komunikacije. I ciklu mi je drago birati i brati. A to sve radimo za naše potrebe, kako bismo imali domaću hranu. Baš mi se otac žalio kako ne može jesti onu iz dućana, smeta mu za želudac. I stvarno je ovo privilegij kad možeš jesti nešto bez aditiva i da nije riječ o industrijskoj proizvodnji - rekao je jednom prilikom u razgovoru za magazin Story. 

VEZANI ČLANCI:

- Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i od njih nas je dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka, čak i skupljanja boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe - otkrio je u popularnij emisiji Knjaz kod vatrenih. 

Isto tako, Erlić je snimljen kako poslije finala Lige nacija protiv Španjolske u kojem je odigrao svih 120 minuta, kopa na polju i tako pomaže svojoj obitelji u poljoprivrednim radovima.

Foto: Instagram screenshot

Komentara 22

RO
robot11
09:32 04.07.2024.

Bravo momak, uvijek ostani na zemlji! Drago mi je vidjeti kad nekoga novac ne pokvari

NE
Neretva93
09:53 04.07.2024.

Ako je netko dobar onda je u svemu dobar,bravo momak.👍👏

XY
XYZ52
15:30 04.07.2024.

Trebalo bi poslati, za pocetak, nasu kompletnu obranu da radi na polju s Erlicem, ne bi li se uigrali i poceli igrati nesto sto se zove moderan nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije