Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

FOTO Zadar podbacio u utakmici sezone: Budućnost na Višnjiku osigurala polufinalnu seriju

Zadar: Druga utakmica četvrtfinala doigravanja AdmiralBet ABA lige između Zadra i Budućnosti
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/11
19.04.2024.
u 21:06

Ispadanjem Zadra Hrvatska je ostala bez predstavnika u ABA ligi, a Budućnost će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Partizan - Igokea

Košarkaši Zadra oprostili su se od daljnjeg igranja u regionalnoj ABA ligi nakon što su u četvrtfinalu doigravanja izgubili od podgoričke Budunosti sa 0-2 u pobjedama, u drugoj utakmici igranoj u petak u Zadru bilo je 73-80 (15-16, 18-23, 14-13, 26-28). Arijan Lakić je sa 17 koševa bio najefikasniji kod Zadra, Luka Božić je dodao 15 uz 10 asistencija i 9 skokova, dok je Yoan Maukondou sa 19 poena predvodio Budućnost.

Za razliku od prve utakmice prije šest dana u Podgorici kada je Zadar bio bez ikakvih izgleda, igrači hrvatskog prvaka na svom su parketu pružili mnogo jači otpor favoriziranoj Budućnosti. Sredinom treće četvrtine Zadar je poveo sa 42-41, ali tada je Ramljak promašio dva šuta za tricu, Žganec nije ubacio polaganje pa se Budućnost serijom 9-0 odvojila na 42-50.

Početkom posljednje dionice Budućnost se odvojila i na previsokih 15 razlike (51-66) te je susret bio riješen.

Ispadanjem Zadra Hrvatska je ostala bez predstavnika u ABA ligi, a Budućnost će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Partizan - Igokea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije