VELIKA ČAST

Francuz dobio drugo finale zaredom: Dijelit će pravdu na utakmici Reala i Liverpoola!

Makedonija izbacila Italiju iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo
Jonathan Moscrop/PRESS ASSOCIATI
11.05.2022.
u 20:20

Finale Europske lige u Sevilli između Eintrachta iz Frankfurta i Rangersa sudit će Slovenac Slavko Vinčić, dok će Mađar Istvan Kovacs dijeliti pravdu u Tirani gdje će premijerno finale Konferencijske lige odigrati Roma i Feyenoord.

Europska nogometna organizacija odlučila je kako će glavni sudac na finalu ovosezonske Lige prvaka biti 39-godišnji francuski sudac Clement Turpin.

U Parizu će 28. svibnja finalnu utakmicu ovog elitnog natjecanja igrati nogometaši Liverpoola i madridskog Reala, a pravdu će dijeliti Francuz rođen u Oullinsu koji je time napravio korak naprijed u odnosu na prošlu sezone.

Naime, tijekom sezone 2020./21. Turpin je sudio finalnu utakmicu Europske lige u kojoj je Villarreal svladao Manchester United, a sada će suditi najvažniju utakmicu sezone u klupskom nogometu.

Dodajmo tome kako će finale Europske lige u Sevilli između Eintrachta iz Frankfurta i Rangersa suditi Slovenac Slavko Vinčić, dok će Mađar Istvan Kovacs dijeliti pravdu u Tirani gdje će premijerno finale Konferencijske lige odigrati Roma i Feyenoord.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije