Tko te šiša...

Frizerka Berni: Vaha je tako uglađen

Frizerski salon Berni
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.05.2011.
u 08:07

Ćiro Blažević: I ja se šišam kod Berni, ona je umjetnica! Inače, šišanje s dva pranja kose u salonu Berni stoji sto kuna

U zagrebačkoj Mandaličinoj ulici pronašli smo i frizerku kod koje su batleri Mamići vodili svoga bivšega trenera.

– Zdravka i Zokija šišam već dugi niz godina, a k meni dolazi i gospodin Halilhodžić. Čim je došao u salon, rekao mi je da se šiša kod vrhunskih frizera, samo u Parizu. Bila sam počašćena što je izabrao baš mene da ga friziram, a očito je bio zadovoljan kad je stalno dolazio. Uvijek je s njim bio netko od braće Mamić, i uvijek sam ga ja šišala – kazala je gospođa Berni iz istoimenoga salona.

Nije otkrila tko je plaćao Halilhodžićevo šišanje.

– To uopće nije važno, važno je samo da je moja mušterija zadovoljna. A Halilhodžić je zaista uglađen, šarmantan gospodin.

Znate da odlazi iz Dinama, neće vam više dolaziti.

– Pa možda me povede u Pariz da ga i tamo šišam – našalila se gospođa Berni, frizerka koja godinama šiša i Ćiru Blaževića.

Pitali smo i slavnoga trenera o slavnoj frizerki.

– Obišao sam cijeli svijet, šišali su me i Francuzi, i Švicarci, ali nikada ne izgledam ljepše nego kad prođem Berni kroz ruke. Ona je umjetnica! – kaže Ćiro.

Komentara 7

VK
vječni krojf
10:30 11.05.2011.

Ljudi pa da je i od Dasovica previse je.Vaha ovo, Vaha ono.Sad ce doci na red i kakvo donje rublje nosi.Zar ti novinari VL-a nemaju nista interesantnije pisati osim ovih budalastina.Sramota!!!!!

HR
hrvatin
13:44 11.05.2011.

\"Čim je došao u salon, rekao mi je da se šiša kod vrhunskih frizera, samo u Parizu.\" Koja seljacina!

AN
Andreeejjj
22:06 13.05.2011.

Čiro: 2 pranja glave...gornje i doljnje. Pa tebi ga ni tona viagre ne diže, šta se foliraš bolan senilni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije