Fešta u Splitu

Gabrić nije došao pa je na vrata morao Bilić

'sport-Split.Hrvatska.17.12.2009. Prijateljska revijalna utakmica izmedju ekipe Torcida i Hajduk u povodu 26 rodjendana MNK Torcida u maloj dvorani SC Gripe.Za ekipu Hajduka nastupio je i izbornik Sla
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
17.12.2009.
u 17:53

Malonogometni klub Torcida - Guliver energija u četvratak je proslavio 26. rođendan. Mnogo je vremena prošlo otkad je Mario Grubić Kula sa skupinom entuzijasta, mahom navijača Hajduka, osnovao klub.

Od tada su kroz Torcidu prošli mnogi poznati igrači malog, ali i velikog baluna. A jučer su rođendan Torcidi čestitali veterani Hajduka, predvođeni Slavenom Bilićem koji je bio – vratar!

– Tonči Gabrić nije nam mogao doći pa je Slaven uzeo rukavice. Može on to odraditi – objasnio nam je Zlatko Vujović.

A zaigrali su i drugi poznati hajdukovci, gotovo cijela generacija koja je 1994./95. igrala u Ligi prvaka našla se na okupu. Obranom je zapovijedao Vulić, u vezi su bili Računica, Asanović, Vučević i Pralija, naprijed tandem Mornar – Rapajić.

– Ma, velika nam je čast čestitati Torcidi rođendan, ja sam jedno vrijeme igrao s njima i znam koliko je to velik klub. Posebno treba čestitati Kuli, koji je osnovao klub i ostao uz njega – kazao je Računica.

Postoji mogućnost da Torcida uskoro postane malonogometna momčad Hajduka.

– Znam za to, i mislim da bi bilo dobro se to dogodi, Torcida to zaslužuje – kaže Računica.

Nisu se on i suigrači plašili profesionalnih malonogometaša u dresu Torcide.

– Oni su u prednosti jer smo na malom terenu, ali mi smo tražili da se igra s "peticom", loptom na koju smo navikli – kazao je Vujović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije