HAJDUK Drago Gabrić u pregovorima oko novog ugovora

Gabrić: Ništa nisam odbio, tek čekam ponudu

15.12.2008.
u 21:01

O Dragi Gabriću i njegovu novom ugovoru s Hajdukom svašta se govori i piše. Te ponuđeno mu je 150 tisuća eura, pa je dobio i traži 250 tisuća eura, pa ovo, pa ono...

Većina tih priča dolazi s Poljuda. A simpatičnog Dragu, koji ostavlja srce na terenu, rastužuju takve priče.

- Kako sam mogao odbiti bilo kakvu ponudu kada je nisam ni dobio. Ne mogu odbiti ono što mi nije ponuđeno. Rastužuju me sve te priče, ispalo je da sam bahat, da se želim cjenkati s Hajdukom, a svi koji me poznaju znaju da nema šansi za to - kazao je Gabrić.

Hajdukov mladi reprezentativac kaže nam da je do sada razgovarao samo sa sportskim direktorom Ivanom Buljanom.

- To je više bio informativni razgovor, ništa konkretno. A konkretan razgovor, to znači i ponudu, očekujem na razgovoru s predsjednikom kluba Matom Perošem - rekao je Gabrić.

Trener Ante Miše istaknuo je Gabrića kao jednog od najboljih igrača Hajduka u jesenskom dijelu sezone. I bio je u pravu, Gabrić je pogocima riješio nekoliko utakmica, trkom po boku davao je ritam igri bijelih. A Gabrićeva je jedina želja da i dalje ostane u bijelom dresu.

- Želim s Hajdukom osvojiti naslov prvaka. Mislim da to možemo, u odličnom smo ritmu, a uvjeren sam da ćemo biti još bolji nakon priprema. Uh, kakva će to fešta biti, već sada se ježim od pomisli na to - okrenuo se Gabrić prema budućnosti.

A razgovor s predsjednikom Perošem čeka ga u srijedu. Njemu i Jurici Buljatu bit će ponuđeni novi ugovori, a Boris Živković, Mladen Bartolović i Tomislav Bušić, po svemu sudeći, pred izlaznim su vratima Hajduka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije