NK Karlovac

Gademzi traže od čelnih ljudi kluba da podnesu ostavke

Gademz
Kristina Štedul Fabac
27.03.2012.
u 13:28

– Svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i Gademzi. U klubu se i dalje normalno radi – odgovara direktor Branko Škrtić.

Gademzi, navijači karlovačkog nogometnog prvoligaša, uputili su otvoreno pismo u kojem pozivaju direktora Branka Škrtića i predsjednika Amirudina Takalića da odmah podnesu ostavke i napuste klub.

Za Škrtića tvrde da uopće ne bi trebao biti u klubu jer je na to mjesto postavljen samo zato što je  \"doveo\" partnere iz Njemačke, što se uskoro pokazalo pričom bez osnova. Prozivaju i gradonačelnika Damira Jelića od kojeg očekuju konkretnije uključivanje u rješavanje nagomilanih problema i rekonstrukciju kluba bez političkih utjecaja.

– Svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i Gademzi. U klubu se i dalje normalno radi. Sezona će sigurno biti okončana i to je najvažnije. U tijeku su razgovori s novim sponzorima i ljudima koji se žele uključiti u rad kluba. Čeka se tek okončanje istraga koju, vezano za poslovanje kluba, obavljaju policija i USKOK – odgovara Škrtić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije