ZALEĐE ILI NE?

Gareth Bale je zabio pogodak oko kojeg se vodi polemika - tko je u pravu?

Gareth Bale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
22.03.2015.
u 23:42

Igrala se 40. minuta kad ubačaj Benzeme glavom lagano dodiruje Ronaldo i namješta Baleu priliku koju Velšanin ne propušta i zabija.

Real Madrid ide s Nou Campa bez ijednog boda, ali prema mišljenju navijača kraljevskog kluba, oštećeni su nakon nepriznatog pogotka Garetha Balea. Po društvenim mrežama razvila se polemika, a iako ju video snimka podosta demantira, kut je takav da dopušta i nešto drugačije mišljenje.

Igrala se 40. minuta kad ubačaj Benzeme glavom lagano dodiruje Ronaldo i namješta Baleu priliku koju Velšanin ne propušta i zabija. Bilo je to kod 1:1 i potpune dominacije Reala nad Barcelonom. No pomoćni sudac Jon Núñez podiže zastavicu i gol se poništava.

Uslijedile su burne reakcije, Bale svakako nije bio u zaleđu i frustrirala ga je odluka suca, no tek je usporena snimka pokazala da je sporna zapravo bila pozicija Cristiana Ronalda. Upravo mu je Ivan Rakitić pravovremenim izlaskom iz linije "smjestio" zamku i Portugalac nije stigao tih desetak centimetara otići prema unutra kako bi se našao u dozvoljenoj poziciji. Barem se tako čini iz snimke koja je dostupna.

Mnogi, posebno navijači Reala, imaju viđenje da zaleđa nije bilo te da se u trenutku Benzemina ubačaja Ronaldo nalazio u dozvoljenoj poziciji. Ukoliko su u pravu Real je oštećen i tih 1:2 bitno bi odredilo tijek susreta. Pogledajte video snimku i odgovorite na pitanje u anketi.

>> Real je igrao dok je igrao i Modrić, na kraju mogu biti sretni s minimalnim porazom

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
23:54 22.03.2015.

Snimka vam je loša al tekst točan. Bale ni bil u zaleđu, a za Ronalda su fakat centimetri u pitanju. Ja se ne bi kladil jel je il ni.

FU
fullmax
08:45 23.03.2015.

Gol cist kao suza. I slijep to moze vidjeti.

ME
melinda
08:13 23.03.2015.

zalede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije